Digitaal drukken

De huidige markt vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling kunnen wij u dPrint ™ kunt u met uw eigen full colour gedecoreerde bussen snel op deze markttrend inspelen.

HOE WERKT HET?

Het belangrijkste onderdeel van deze nieuwe service is een exclusief print systeem gebaseerd op het gebruik van CMYK kleuren. Het is een 100% digitaal printsysteem waarbij de procestijd van artwork naar het bedrukt blik tot enkele uren verkort kan worden. Het grote voordeel van deze nieuwe techniek is dat printer direct afdrukt op de blikplaat. Er zijn geen printplaten, -cilinders en dergelijke nodig. Wisseling van ontwerp versnelt hierdoor aanzienlijk. Afhankelijk van de busmaat waarop de productielijn staat ingesteld, kan de uiteindelijke levering van de complete bedrukt bus zeer snel daarna plaatsvinden.

HOE WERKT HET VOOR U?

U stuurt ons via e-mail een pdf-bestand met uw huidige wikkel, etiket of nieuw ontwerp. Wij vertalen dat naar ons digitale 4-kleuren systeem. Per e-mail sturen wij u het ingelezen bestand retour. Dit bestand geeft één op één het eindresultaat op blik weer. Na ontvangst van uw goedkeuring zorgen wij voor directe uitvoering van uw opdracht.

MILIEU

Het digitale drukproces past in ons programma om de milieu effecten te verbeteren. Het voorkomt het gebruik van extra papieren wikkels of plastics sleeves. Daarnaast kan bij u complexiteit en voorraad worden teruggedrongen, waarmee additionele voordelen kunnen worden behaald. Natuurlijk is de digitaal bedrukt bus 100% te recyclen.

CREATIVITEIT

Dit proces biedt aan alle creatieve verpakking marketeers een geweldige mogelijkheid om snel te reageren op vragen uit de markt. dPrint ™ is uitstekend in te zetten voor gepersonaliseerde bedrukking,  niche merken,  promotiecampagnes, testmarkten, nieuwe productlanceringen en seizoensproducten.