Blikverpakking

blikverpakking.jpgCilindrische blikken, drums en vaten, plamuurblikken en busklemmen. Bij Mus Verpakkingen beschikken we over vele soorten blikverpakkingen. Een compleet aanbod, daar staan we voor. Ons uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit:

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

• cilindrische blikken
• conische blikken
• vloeistofblikken
• conische pails en hobbocs
• aerosols
• drums en vaten
• plamuurblikken

Onze blikken zijn verkrijgbaar in verschillende types en formaten en we beschikken over diverse dekselsoorten. Van kleine modelbouwblikjes met een inhoud van 14 ml tot vaten met een inhoud van wel 220 liter. Hulp nodig bij het vinden van de juiste verpakking? Onze verpakkingsdeskundigen staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste blikverpakking.


Verpakkingen in uiteenlopende oplages

Bij Mus Verpakkingen weten we dat wat voor de één een kleine order is, voor de ander een (te) grote bestelling kan zijn. Daarom is het mogelijk om de verpakkingen te bestellen vanaf kleine ordergroottes. Precies zoals u het graag wilt. Heeft u zelf geen opslagruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om uw producten bij ons op te laten slaan. ‘Dedicated stock’ noemen we dat, wat vaak geldt voor gedecoreerde blikken. Waar we onze klanten ook al jaren blij mee mogen maken, is het feit dat producten die we op voorraad hebben al binnen 24 uur kunnen worden geleverd binnen de gehele BeNeLux. Vandaag besteld, morgen in huis dus!

 

Cradle to Cradle-certificaat

Wat u misschien nog niet wist, is dat een aantal van onze producten beschikt over een Cradle to Cradle-certificering. Deze certificering wordt gezien als één van de zwaarste milieukeuringen in de wereld. Het houdt in dat de producten, waaronder de blikverpakkingen, zo ontworpen zijn dat ze 100% recyclebaar zijn of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Het conceptafval wordt op die manier volledig uitgebannen en restproducten kunnen weer worden ingezet voor het vervaardigen nieuwe producten.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op.