Lege verfblikken

lege verfblikken.jpgOp zoek naar lege verfblikken? Bij Mus Verpakkingen kunnen we u ongetwijfeld bieden wat u zoekt. Als leverancier van blikverpakkingen en sluitingen beschikken we over een gevarieerd assortiment blikken. Van modelverfblikjes tot muurverfemmers. Daarnaast hebben we deksels in RL-uitvoering en TT-uitvoering. Bovendien leveren we zowel kleine aantallen als grotere palletverzendingen. Morgen al blikken nodig? Geen probleem. Wij bieden namelijk snelle leveringen, direct uit voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis. Wel zo handig, vinden we bij Mus Verpakkingen.


ImCare materiaal

De meest voorkomende maten van lege verfblikken zijn diameters van 60 mm, 73 mm, 99 mm, 108 mm of 165 mm. Deze en de overige formaten zijn allemaal geschikt voor diverse soorten vulgoed. En omdat er steeds meer verven op waterbasis op de markt komen, zijn er nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd waardoor de blikken beter worden beschermd tegen roest en krassen. Blikken met verven op waterbasis vereisen namelijk optimale bescherming. De ring, het deksel en de bodem zijn bij deze blikken daarom gemaakt van ImCare materiaal, waarbij een microlaag organische coating op het staal is versmolten.


Transport van de blikken

Monsterverzendingen of luchttransport? Als toegevoegde transportbescherming bieden we hiervoor metalen clips die de deksel fixeren op het blik. Deze zijn verkrijgbaar voor alle dekseltypes. Ideaal voor verzendingen. En omdat we bij Mus Verpakkingen met zowel eigen wagens als externe vervoerders leveren, bezorgen we waar en wanneer dit u het beste uitkomt. Bestel vandaag nog uw gewenste aantal lege verblikken en ze zijn morgen op hun bestemming. Bij Mus Verpakkingen verliezen we ook het milieu overigens niet uit het oog: voor een tweetal van onze producten geldt de Cradle to Cradle-certificering. Deze wordt gezien als één van de zwaarste milieukeuringen ter wereld en houdt in dat producten 100% biologisch afbreekbaar of 100% recyclebaar zijn.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Mus Verpakkingen.