Verfblikken

verfblikken.jpgMus Verpakkingen is in het bezit van een groot assortiment blikverpakkingen, waaronder een ruim aanbod klassieke verfblikken. De blikken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Van blikjes met een inhoud van 14 ml tot muurverfemmers met een inhoud van wel 10 liter. Mus Verpakkingen heeft ongetwijfeld het formaat waar u naar op zoek bent. En het mooie is: dankzij de ring in het blik en de vorm van het deksel zijn ze heel eenvoudig te openen en te sluiten. Handig als het verfblik meerdere malen open of dicht moet worden gemaakt.


Optimale bescherming tegen roest

Steeds meer verven zijn gemaakt op waterbasis. Vanwege deze toename zijn er veel ontwikkelingen doorgevoerd om de blikken hiervoor geschikt te maken. Hiervoor is een nieuwe verpakking ontwikkeld, waarbij de ring, het deksel en de bodem van het verfblik niet zijn gelakt, maar vervaardigd uit ImCare materiaal. Dit is een blikspecificatie waarbij een microlaag organische coating is versmolten op het staal. En mede dankzij de walscoating aan de binnenzijde van de romp met een poederafdichting op de las, biedt het blik een optimale bescherming tegen krassen en roest.

 

Diverse types deksels: RL en TT

Het aanbod deksels voor clinidrische verfblikken van Mus Verpakkingen bestaat voornamelijk uit 2 uitvoeringen: RL en TT. De RL-uitvoering zorgt er vanwege de smallere ring voor dat het blik gemakkelijker te vullen en te legen is dan met de klassieke TT-uitvoering het geval is. De TT-uitvoering is echter zeer geschikt als u het blik vaker wilt openen of sluiten. Let wel: draai de TT-uitvoering na het sluiten een keer om. Het ‘koppen’ zorgt namelijk voor afdichting van de binnenrand.

Meer weten over onze verfblikken? Bekijk de specificaties op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Vandaag besteld, morgen in huis! Dat is onze service waar u van op aan kunt.