Conservenblik voor optimale bescherming

conservenblik.jpg

Voor het verpakken van diverse levensmiddelen biedt Mus Verpakkingen kwalitatieve foodblikken. Een foodblik of conservenblik is lucht- en lichtdicht, waardoor de inhoud optimaal wordt beschermd. Groenten, vlees, soepen en fruit blijven hierdoor lang houdbaar. Maar ook droge producten, zoals melkpoeder, koffie, zaden, snacks en snoep kunt u in een foodblik voor een langere tijd bewaren. Het is tevens mogelijk om de blikken aan de buitenzijde te laten bedrukken. Dat geeft ze een geweldige marketing appeal en het maakt de blikken ook geschikt als verpakking van geschenkartikelen.


Ruime keuze in deksels

Bij Mus Verpakkingen heeft u ook nog eens een ruime keuze uit verschillende deksels. Een vlak deksel of juist een easy opening-deksel? Geen probleem. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment:

• vlakke deksels
• terrasdeksels
• aluminium deksels
• easy opening-deksel
• PAL-deksel
• Easy Peel-deksel

Daarnaast leveren we ook snapcaps. Dit zijn kunststof oversluitdeksels die u na het openen van het conservenblik als deksel kunt gebruiken. Handig bij houdbare producten, zoals koffie, melkpoeders, snoep en zaden. Alle foodblikken zijn bovendien geschikt voor sterilisatie en zijn, indien inwendig gelakt, FDA goedgekeurd. Speciaal voor blikken die stapelbaar moeten zijn, kan de romp worden ingeneckt. Ideaal voor transport van de fabriek naar de klant!

 

Levering binnen 24 uur in de BeNeLux

Het grote voordeel van een bestelling bij Mus Verpakkingen is dat wij veel artikelen direct uit voorraad kunnen leveren. De producten die we altijd op voorraad hebben, kunnen we binnen 24 uur leveren binnen de gehele BeNeLux. Dat betekent dat u morgen uw conservenblik al op de plek van bestemming kunt hebben. Wilt u advies? Onze verpakkingsdeskundigen helpen u graag. Ook adviseren ze u ook over het onderhoud en afstellen van beste sluitmachines of wisseldelen.

Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met Mus Verpakkingen.