Spuitbus verf

spuitbus verf.jpgMus Verpakkingen is dé leverancier als het gaat om aerosols. Op zoek naar een type spuitbus voor het sprayen van verf? Al sinds 1986 zijn we leverancier van blikverpakkingen en sluitingen in de gehele BeNeLux en hebben we een uitgebreid assortiment aerosols. Naast verf is elk type spuitbus geschikt voor de verpakking van reinigingsmiddelen, technische sprays en vetten, levensmiddelen en cosmetica. Afhankelijk van de vulling zijn de aerosols geschikt voor diverse spraytechnieken. Wel zo handig! De volumes variëren van 100 ml tot 800 ml en alle uitvoeringen zijn genormeerd op 15 bar overdruk en kunnen onder druk worden afgevuld.


Necked-in en straight-side spuitbussen

We beschikken over 2 verschillende types aerosols: necked-in en straight-side. Het type necked-in, onder meer gebruikt voor een spuitbus voor verf, is de standaard vorm. Hierbij zijn de onder- en bovenzijde van de spuitbus iets ingeknepen zodat de cap strak aansluit op de spuitbus. Straight-side spuitbussen worden gekenmerkt door de felsranden die iets uitsteken aan de boven- en onderzijde van de aerosols. Dat maakt ze geschikt voor de menkogel, die vaak wordt gebruikt bij spuitverf. Of het nu gaat om technische sprays, reinigingsmiddelen, cosmetica of verf, bij Mus Verpakkingen hebben we altijd de juiste spuitbus.


Cradle to Cradle-certificering

Een spuitbus voor verf is één van de vele verpakkingsoorten bij Mus Verpakkingen. Voor een aantal producten uit ons assortiment is onze leverancier als eerste bedrijf in de verpakkingsindustrie beloond met de begeerde Cradle to Cradle-certificering. Deze certificering wordt als één van de zwaarste milieukeuringen in de wereld gezien. Cradle to Cradle houdt in dat producten op zo’n manier worden ontworpen dat ze 100% biologisch afbreekbaar of 100% recyclebaar zijn. En dat is iets waar we trots op zijn bij Mus Verpakkingen.

Als u vragen heeft over één van onze producten of een vrijblijvende offerte wilt opvragen, neem dan contact met ons op.