Spuitbussen

spuitbussen.jpg

Spuitbussen voor het verpakken van spuitverven, reinigingsmiddelen, technische sprays en vetten, levensmiddelen en cosmetica. Welkom bij Mus Verpakkingen, waar we beschikken over een ruim assortiment aerosols. De volumes van onze aerosols lopen uiteen van 100 ml tot 800 ml en afhankelijk van de vulling zijn ze geschikt voor diverse spraytechnieken. Onze producten zijn genormeerd op 15 bar overdruk en zijn geschikt om onder druk te worden afgevuld. Dankzij de vorm en stevigheid van de aerosols kunnen ze ook worden gebruikt als vloeistofblikken. Hiervoor heeft Mus Verpakkingen een speciale collectie met sluitingen die direct op de opening vast te klikken zijn.


Verschillende types spuitbussen

Bij Mus Verpakkingen staan 2 types spuitbussen centraal: necked-in en straight-side. Het type necked-in is de standaard vorm van een aerosol, waarbij de onder- en bovenzijde iets is ingeknepen zodat de plastic cap strak op de spuitbus aansluit. Bij aerosols met de grootste diameter (65 mm) gebruiken we het type straight-side. Hierbij steken de felsranden aan de onder- en bovenzijde van de spuitbus iets uit, wat de aerosol geschikt maakt voor de bekende mengkogel. Alle aerosols zijn bovendien geschikt om te worden bedrukt.


Binnen 24 uur geleverd in de BeNeLux

Mus Verpakkingen is al sinds 1986 leverancier van blikverpakkingen en sluitingen. Welk type spuitbus u ook zoekt, we kunnen het product leveren in zowel grote als kleine oplagen. Want daar ligt één van onze krachten. Onze spuitbussen en overige artikelen kunnen worden geleverd in onder andere blisterverpakkingen en op Euro-pallets. En vandaag besteld, is morgen in huis. Daar kunt u van op aan. Want alles wat we op voorraad hebben, kunnen we binnen 24 uur leveren binnen de gehele BeNeLux.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met Mus Verpakkingen. Onze gekwalificeerde verpakkingsdeskundigen kunnen u adviseren over zowel de producten, de techniek als de logistiek.